Oplever du, at livet er svært at navigere i?

At du trods en ihærdig indsats for at komme videre, har følelsen af at sidde fast?

At kropslig uro, ubehag eller uforklarlig rastløshed bliver ved med at forstyrre dig?

At symptomer som hovedpine, smerter, muskelspændinger, hjertebanken eller følelsen af begrænset plads til at trække vejret er alt for genkendelige?

Så kan PMST være noget for dig.

For at genfinde følelsen af ro og balance skal du først og fremmest have hjælp til stabilisering af din krop og dit nervesystem.

Som PMST-behandler støtter jeg dig i at blive groundet i dig selv, og få øget din følelse af sikkerhed, rent kropsligt.

PMST står for Psykomotorisk Manuel Stress og Traumeterapi.

En gennemprøvet og effektiv kropsterapeutisk metode, udviklet til mennesker, hvis nervesystemer er særligt sensitive på grund af traumatiske oplevelser, belastning eller langvarig stress.

PMST hjælper det overaktiverede nervesystem tilbage i balance igennem effektive behandlinger på briksen samt værktøjer til at træne videre derhjemme.

Er PMST kropsterapi?

Ja og nej. PMST foregår som ved kropsterapi på en briks og fokus ligger på kroppen og nervesystemet.

Men til forskel fra kropsterapi generelt, bliver du behandlet fuldt påklædt, og de fleste oplever også, at PMST sætter noget andet i gang i kroppen. Herudover bliver der lagt stor vægt på, at du selv øver hjemme imellem behandlingerne igennem værktøjer du får adgang til som en integreret del af dit forløb.

PMST bygger på virksomme tilgange og principper fra kropsbaserede terapiformer som psykomotorisk terapi, Somatic Experiencing, kraniosakral terapi og relationel traumeterapi. Gennem PMST er der mulighed for at arbejde dybt i kroppen trods den blide tilgang, du møder i behandlingen.

Ro, tid og trygge rammer.

Jeg byder dig velkommen inden for i min lille praksis i Gentofte. Her er lagt vægt på at skabe en atmosfære, der indbyder både kroppen og sindet til at sætte tempoet ned. Her er plads til hele dig – præcis som du er.

Et PMST-forløb består af 4 x 60 min. kropsbaserede behandlinger og herudover får du adgang til essentielle øvelser til selv at træne din kontakt med kroppen, styrke dit nervesystem og få støtte til din selvregulering. Det er naturligvis muligt at fortsætte et forløb ud over disse fire gange. Vi er løbende i dialog om, hvad der er det rette for netop dig.

Målet med et PMST-forløb handler ikke om at blive “helbredt”.

Jeg mener ikke, vi skal heales for noget, eller “fikses”.

Vi skal i stedet lære, hvordan vi er med det, der er, og hvordan vi, rent kropsligt, regulerer os selv, og træner vores nervesystem i at blive både mere modstandsdygtigt og fleksibelt, når vi udsættes for stress og belastning.

Find ud af om et PMST forløb er det rette for dig.