Læs, hvad andre siger om mine behandlinger


“Jeg har gået hos mange forskellige terapeuter gennem årene, men Mille er uden tvivl den mest professionelle og menneskelige terapeut jeg har mødt. Hun er ekstremt nærværende og autentisk og formår virkelig at få mig til at føle mig tryg og velkommen. Derudover er hun en virkelig dygtig kropsterapeut, som brænder for det hun laver og tager sig god tid med mig og hvor jeg er henne. En kæmpe anbefaling herfra.”


“Jeg har enormt svært ved at komme ned i gear. Svært ved at få ro i hovedet og har aldrig følelsen af naturlig træthed. Allerede under behandlingen mærkede jeg en ro og en træthed som jeg ikke har følt i årevis. Dagen efter behandlingen vågnede jeg veludhvilet med følelsen af en lethed i krop og sind og uden et meget tungt hoved som jeg plejer.”


“Jeg kan varmt anbefale Mille som kropsterapeut.
Hun er meget grundig, dygtig og ved hvad hun gør. Jeg har været hos hende flere gange og vil helt sikkert komme fremover.”


“Mille skabte et trygt rum til at grine, græde eller ingen af delene. Jeg gik fra behandling med en lettet og forløsende følelse.”


“Jeg kan med både krop og sjæl sige god for Mille og den her form for terapi. I bliver ikke skuffede.”


“Tydeligt at mærke Mille er en erfaren TOTUM-terapeut, der vidste hvor hun skulle tage fat og samtidig kunne rumme ens historie uden man følte sig forkert.”


”Mille har formået og give vores søn troen på sig selv, da han var allermest tvivlende på sin egen formåen.”“Mille har givet mig mere selvværd. Mille forstår en bedre end alle andre.”


“Mille kan altid få mig til at slappe af og er god til at berolige unge.”


“Du var god til at vise mig, at du havde tid nok og din ro gjorde mig tryg….jeg følte mig set og hørt, og jeg oplevede, at du tog mit emne seriøst.”


“Først fortrød jeg, at jeg havde fortalt dig de ting, jeg havde. Men du lyttede og jeg følte du forstod mig og bagefter tænkte jeg, at det var godt jeg havde delt mine tanker. Jeg følte mig tryg ved den måde, du talte med mig på.”“Jeg fandt din måde at have dialogen på meget nærværende, anerkendende og tryg.”