Hej! Jeg hedder Mille og jeg er:

Prof. Kropsterapeut med speciale i Stress/Traume✔️

Specialistuddannet i Mentaliseringsbaseret Terapi✔️

Erfaren Unge- og Specialpædagog med familieterapeutisk profil✔️

Og så er jeg medmenneske.

Med samme oplevelse som andre af, at livet går op og ned, og som alle andre kender jeg til tvivl, usikkerhed, sårbarhed og mødet med en virkelighed, der kan udfordre.

Det er utroværdigt, hvis jeg fortæller dig, at jeg kender til præcis det, du står i.
Det gør kun du.

Til gengæld kan jeg fortælle dig, hvad jeg selv har været igennem og hvad det har kostet mig. Måske der er noget i min fortælling, der vækker genklang i dig?

En manglende kontakt

Min egen vej har været en væsentlig årsag til, at jeg i dag er dedikeret til at hjælpe andre med at leve så meget som muligt – nærværende og til stede her og nu.

Jeg har brugt alt for mange år af mit liv uden kontakt med mine følelser. Jeg pendulerede imellem at slet ikke at mærke det, der foregik på indersiden, og så oplevelsen af, at følelserne var overvældende og intimiderende. Fælles for begge tilstande var, at jeg ikke mærkede mine følelser. Enten var jeg ikke i kontakt med dem eller også overvældede de mit system.

Jeg manglede både forankring og retning i livet.

Jeg følte mig indebrændt, frustreret og fastlåst.

At genfinde kontakten til kroppen

For mig var kropsterapien det “missing link” jeg havde manglet igennem de år, hvor jeg forsøgte mig med andre veje til at finde mening, ståsted og indre ro.

Jeg manglede at få kroppen med. Jeg manglede at få afbalanceret et uroligt nervesystem.

Med kropsterapien oplevede jeg, at det fastlåste begyndte at røre på sig. Jeg fik kontakt med min handlekraft. Mærkede mod og empowerment.

Hvad med dig?

Skylder du dit liv et kærligt eftersyn, så du får mest muligt ud af det?


Du er eksperten, når det handler om dit liv.

Det er dit ansvar at forme – og leve – det.

Uanset hvad du har været igennem, og hvor du kommer fra, så har du mulighed for at påvirke dit eget liv ved de beslutninger, du træffer, og de veje, du går.Erfaring fra virkeligheden:


Jeg har igennem de sidste 15 år arbejdet med trivselsindsatser, udviklingsstøttende indsatser og praksisnært behandlingsarbejde.

Herudover har jeg, i min private kropsterapeutiske praksis, høstet erfaring igennem de forandringsforløb, jeg har faciliteret, og jeg har specialiseret mig i belastning og traumatisk stress.


Min uddannelsesvej

Jeg er uddannet TOTUM Kropsterapeut hos TOTUM – Skolen for Kropsterapi. Som certificeret terapeut er jeg evalueret på både greb og teknikker og på min evne til kontakt og samtale.

Jeg er PMST-behandler – Psykomotorisk Manuel Stress og Traume Terapi – v. Jacob Kongshaug.

Jeg har en To-årig specialistuddannelse på kandidatniveau for psykologer og øvrige fagprofessionelle i Mentaliseringsbaseret terapi taget hos Psykologisk Perspektiv.

Jeg er certificeret Traume Release Mentor v. psykoterapeut Sara Roland.

Jeg er Professionsbacheloruddannet pædagog – og har fra dag ét som færdiguddannet gået målrettet efter at tilegne mig viden, erfaring og relevant uddannelse på det specialpædagogiske og terapeutiske felt.

Jeg har kognitiv efteruddannelse i form af ACT – Acceptance & Commitment Therapy:

Jeg er certificeret Coach i Sleep, Stress Management & Recovery fra PN.

Jeg har bred og alsidig videreuddannelse inden for det pædagogiske felt i udviklingspsykologi, relationsarbejde, angsthåndtering, skolevægring, vredeshåndtering for unge – samt øvrige relevante områder.

Opdateret på viden og værktøjer

Det er vigtigt for mig at være opdateret på både viden og værktøjer relateret til terapeutisk arbejde med krop og nervesystem.

Jeg er p.t. i gang med to efteruddannelser.

Traumatic Stress Studies, ledet af psykiater Bessel Van Der Kolk, samt overbygning i manuel stress og traume terapi og arbejdet med det ekstra sensitive nervesystem, ved manuel terapeut Jacob Kongshaug.